Lessen Nederlands en Arabisch

Salaam Mechelen

Lessen Nederlands en Arabisch

Salaam Mechelen

Info

Lessen Arabisch

Arabisch voor beginners, vrouwen en kinderen: Hierin wordt het Arabische alfabet geleerd en het leren lezen en schrijven van eenvoudige teksten. Deze lessen zullen plaatsvinden in onze lokalen na het school en/of in het weekend. Onderwijs speelt een grote rol in de persoonlijke ontwikkeling van kinderen. Het opdoen van kennis en het leren van vaardigheden zijn noodzakelijk om te kunnen participeren in de samenleving. Hoe ouder het kind wordt, hoe meer behoefte aan een brede cultuuroverdracht, waaronder kennis van tradities en moraal.

Arabisch voor gevorderden, vrouwen en kinderen: Een voorwaarde voor deze lessen is het beheersen van het alfabet. Ook moet de leerling/leerlinge eenvoudige teksten kunnen lezen, schrijven en begrijpen. Deze lessen zullen plaatsvinden in onze lokalen na het school en/of in het weekend.

Meer info: info@salaam-mechelen.be

 

Lessen Nederlands

Nederlands voor beginners, vrouwen: Beheersing van de Nederlandse taal is van groot belang in het dagelijks leven.  Je zult door Nederlands te leren binnenkort in staat zijn om in het Nederlands te praten met Nederlandstalige vrienden, relaties of collega’s.

 

U leert lezen, schrijven, spreken en luisteren in het Nederlands en u leert de basis van de Nederlandse spelling en grammatica. De lessen worden in onze lokaal gegeven.

Meer info: info@salaam-mechelen.be